Wie wil, kan vanavond (21 maart) naar het raadhuis komen om de uitslagen van de verkiezingen te volgen. De verkiezingsavond begint om 22.00 uur, een uur nadat de stembureaus zijn gesloten.

Na het sluiten van de stembureaus en het tellen van de uitgebrachte stemmen is het wachten op de verkiezingsuitslag, zegt de gemeente. Iedereen is welkom op het raadhuis om te volgen hoe Amstelveen in de diverse wijken heeft gestemd. Ook de  kandidaat-raadsleden kan men daar ontmoeten. RTV Amstelveen doet live-verslag vanaf het raadhuis, meldt de gemeente. Ook via internet is de uitslagenavond live te volgen, via http://amstelveen.raadsinformatie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.