Op dinsdag 3 april start de Beweegbus met nieuwe activiteiten voor volwassenen. Die zijn: Lente 11 Parkentocht en Breinwandelen in Middenhoven.  De Parkentocht wordt elf keer op dinsdag en donderdag gehouden, een leuke wandeling, steeds in een andere wijk. Er wordt 45 minuten gewandeld en afgesloten met koffie en thee. In Bankras Kostverloren en Keizer Karelpark is na afloop ook de gelegenheid om een potje jeu de boules te spelen.

Op dinsdag wordt gestart op 10.00 uur en op donderdag om 13.30 uur. Kosten: € 1 per keer. Kijk voor het volledige programma op www.sportstad-amstelveen.nl/beweegbus-on-tour.

Breinwandelen 

Bewegen helpt om ook een brein fit te houden.  Van  woensdag 4 april af organiseert het Sportbedrijf 6 weken lang ‘Breinwandelen’. Een activiteit voor alle wijkbewoners die 45 min kunnen lopen: buiten wandelen en tegelijkertijd het brein oefenen door leuke opdrachten uit te voeren. Goed voor lichaam en geest, maar met gezelligheid voor-op.

Verzamelen in Middenhof met na afloop nog een kopje koffie of thee. Tijd: 13.30-14.30 uur. Kosten: € 2,50 per keer. Opgeven via wijkcoach Joyce Weij ( tel 020-6438015) of bij de balie van Middenhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.