Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA), tegenwoordig door een fusie deel uitmakend van de culturele parapluk Platform C, houdt samen met de andere partners daar een Open Dag op zaterdag 7 april (14.00 tot 16.30 uur).

Die partners zijn Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen. Men kan tijdens de open dag ingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, kunst bekijken, creatief bezig zijn of dat allemaal belijken.

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud.

Bezoekers kunnen proberen een muziekinstrument te bespelen op de tweede of derde verdieping, een ballet- of musicalworkshop in de Balletzaal volgen of in de Zonnesteinzaal een korte lezing bijwonen over Engeland in de tijd van Shakespeare.

Daar zijn ook optredens van de verschillende ensembles. Op de begane grond is meer informatie te krijgen over het modeatelier en zelf aan de slag gaan. Voor informatie over de taalcursussen en het gehele creatieve aanbod zijn er docenten aanwezig op de derde verdieping.

De tentoonstelling Alternative Facts is in de kunstuitleen te bekijken, met non-figuratieve schilderijen van Paul Dikker en sculpturen van Willem Harbers, die men ook kan ontmoeten. Xander Karskens, artistiek directeur van Cobra Museum voor Moderne Kunst praat met hen.

Het precieze programma staat binnenkort op platform-c.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.