Met een door de PvdA aangeboden ‘rode taxi’ kunnen slecht ter been zijnde stemgerechtigden toch naar de stembus op woensdag 21 maart. Vrijwilligers van de lokale PvdA-afdeling halen zulke bewoners thuis op, brengen die naar het dichtstbijzijnde stembureau en na het stemmen weer terug.

”Veel stemmen worden onnodig weggegooid, omdat mensen fysiek niet in staat zijn naar een stemlokaal te gaan”, zegt PvdA-lijsttrekker Jeroen Brandes. “Dat is doodzonde en dus helpen we een handje.”

Voor de actie zet de PvdA vrijwilligers en hun eigen auto’s in. Het ritje is verder geheel vrijblijvend. ”We geven geen stemadvies onderweg. De ‘rode taxi’ is een mooie traditie van de PvdA en sluit goed aan bij onze slogan. Zeker zijn dat u kunt stemmen.” Bel 06-43470656 vóór 21 maart om een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.