Op last van burgemeester Bas Eenhoorn is een woning aan de Laan van de Helende Meesters voor drie maanden gesloten wegens aanwezigheid van wapens.

De politie vond in de woning enkele vuurwapens en een grote hoeveelheid geld. De burgemeester ging tot sluiting van de woning over op basis van artikel 174a van de Gemeentewet. Dat handelt over de openbare orde.

Gemeente Amstelveen en politie voeren geregeld onderzoek uit op adressen waarvan de gegevens niet kloppen. In dat kader bezochten ze verscheidene woningen aan de Laan van de Helende Meesters, waar niemand stond ingeschreven, maar wel energie werd gebruikt.

De politie arresteerde bij invallen twee mannen. In één woning zijn dus vuurwapens en geld gevonden, geen wietplantages. In 2018 zijn inmiddels al wel zes andere woningen gesloten omdat er hennepplantages bleken te zijn gevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.