Behalve op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag is het informatiecentrum over A9, Amstelveenlijn en Stadshart boven de bibliotheek aan het Stadsplein van november af ook open op vrijdagmorgen. De gemeente noemt Amstelveen Inzicht een ‘belevingscentrum’. Men kan er kaarten en video zien over de grote projecten die in Amstelveen gaande zijn of die de stad nog wachten.

Amstelveen InZicht is van november af elke vrijdagochtend, dus tijdens de weekmarkt,  van 9 uur ’s morgens open. In het vervolg is het centrum verder alleen op de eerste zaterdagmiddag van de maand open, 12.00 tot 17.00 open. De derde zaterdag komt dus te vervallen. De openingstijden sluiten op deze manier beter aan bij het publiek, vindt de gemeente. Sinds de opening in 2017 bezochten volgens haar ruim 10.000 geïnteresseerden het belevingscentrum.

Samen

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst.

Voor meer informatie: www.amstelveeninzicht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.