Wegens de te verwachten regen heeft het Stadsdorp Elrijk de goochelshow die aanstaande zondag (16 juni) in het Openluchttheater zou worden gehouden, afgezegd. De familievoorstelling met Huub Cooijmans ‘De Magische Kast’ wordt dus nu afgelast, maar komt mogelijk later in het jaar. Het pianoconcert van de Japanse en in Elsrijk wonende Megumi Tanno gaat zondag 30 juni (15.00 tot 16.00 uur) wel door in de grote zaal van Huis Elrijk, het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138.

Thema voor dat concert is ‘Water weerspiegelt alles’ en de internationaal geprezen pianiste voert wel uit van Robert Schumann, Felix Mendelssohn, Haruyo Horie, Déodat de Séverac en Frédéric Chopin.

Podia en festivals

Megumi Tanno is een bekende soliste en kamermusicus en zij won een aantal internationale prijzen voor oude kamermuziek. Zij volgde haar opleiding aan de Tokyo National University of Fine Arts and Music en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar masteropleiding in De Haag ontving ze een beurs van het Koninklijk Conservatorium om deel te nemen aan de zomeracademie aan de Cornell University (VS). Zij treedt op in belangrijke internationale muziekpodia, festivals en concertseries in Europa en Japan.

Elsrijkconcerten

Stadsdorp Elsrijk wil met de Elsrijkconcerten een breed muzikaal programma aanbieden met medewerking van professionele en amateurmusici uit Elsrijk, Amstelveen en daarbuiten. Er zullen jaarlijks een paar concerten worden georganiseerd. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Men hoeft zich niet voor dit concert aan te melden. Het concert is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er gelegenheid om een drankje en hapje te nuttigen.

Op de foto Megumi Tanno

1 REACTIE

  1. Aardig van deze dame dat het gratis is.
    En wanneer komen er weer kindervoorstellingen zoals vroeger? Ik ben er als kind menigmaal naar Swiebertje e. a. geweest. Ik ben nu 70.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.