Op donderdag 27 juni spelen Yellowgreen, Bazes, Kaseto en The Kruuk in P60’s Radar. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven, zegt P60.

Yellowgreen bestaat uit Samme en Marit die zelfstandig muziek schrijven, producen en uitbrengen.

Ballads

De singer-songwriters zingen teksten over hun ervaringen met liefde, vriendschap en opgroeien. Begeleid door gitaar, ukulele en piano creëren zij pop-ballads waar elke jongvolwassene zichzelf in kan herkennen.

Bazes
Zijn naam is Bas, en hij is een rapper gevestigd in Amsterdam. Zijn passie voor muziek begon toen hij de gitaar oppakte. Na een paar jaar trok rap ook zijn aandacht, en hij wilde graag een lied schrijven. Aanvankelijk verliep dat niet al te best. Hij probeerde gitaar te spelen terwijl hij rapte, maar dat liep helemaal vast. Toen zocht hij een willekeurige beat op internet, en plotseling viel alles op zijn plek. Hij was verbaasd over hoe het uitpakte en had de wens om dieper in het rapgenre te duiken. Hij deelde een paar covernummers op zijn Instagram-account.

KASETO
Indierock-kwartet KASETO vindt dat je het leven niet al te serieus moet nemen. Met 90’s rock als voornaamste inspiratiebron hebben zij het doel dat je danst. De sound is scheurende rock gecombineerd met een eigen touch van energieke funk. Kaseto bestaat uit Vincent (drums), Stan (leadgitaar), Dante (basgitaar) en Thijs op (ritmegitaar & vocalen).

The Kruuk
The Kruuk rockt het hele podium bij elkaar, meldt P60. De band bestaat uit vier vrienden die bij elkaar gekomen zijn om muziek te maken en mensen te entertainen. Trots op de muziek die ze schrijven, geïnspireerd door hun grote helden Bruce Springsteen, Oasis, Red Hot Chili Peppers en The Clash. De muziek van The Kruuk kenmerkt zich door funky basloopjes, scheurende gitaren, ritmische drumriffs en melodische zanglijnen. Voor meer informatie en tickets: https://p60.nl/2024/radar-jun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.