In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen houdt de PvdA donderdag 2 maart (20.00 uur) een verkiezingsevenement in Upper East aan de Laan van Kronenburg 7a op Uilenstede.

De organisatie is in handen van Uilenstedenaar Tim Wagelaar (22, foto) die op de vierde plaats van de Noord-Hollandse PvdA-lijst staat.

Marijn van Ballegooijen

Twee kandidaten voor de Eerste Kamer, Gabriël van Rosmalen en Monique Bekkenutte, voeren het woord over het belang van die verkiezingen. De PvdA-lijsttrekker voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Bea de Buisonjé, licht toe wat er op het spel staat bij de waterschappen. En wethouder Marijn van Ballegooijen zal verder ingaan op de Amstelveense situatie.

Gezellig

Het moet wel een gezellige avond worden, vindt Wagelaar. “Het is eigenlijk een groot voorrecht dat we 15 maart weer voor maar liefst drie bestuurslagen naar de stembus mogen. Dat mag best gevierd worden.” Daarom wordt er die avond ook een pubquiz over de verkiezingen georganiseerd en is er een borrel met live muziek van de band de Gillende Keukenmannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.