Tot en met vrijdag 26 augustus wordt ter hoogte van de kruising Nesserlaan / Bovenkerkerweg een zogenaamde voorbelasting aangebracht voor het realiseren van een extra opstelvak. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met in- en uit rijdend vrachtverkeer.

Het programma van het werk aan de weg ziet er komende weken als volgt uit.

Vijverlaan dicht

Tot en met vrijdag 26 augustus wordt ook de Vijverlaan in fases afgesloten i.v.m. herbestratingswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de Amsterdamseweg en de Molenweg.

Schildersbuurt

Tot en met vrijdag 12 september legt Liander in verschillende fases kabels en leidingen aan in de Schildersbuurt. De werkzaamheden vinden vooral op het voetpad plaats, maar tijdens de uitvoering wordt de rijbaan van de Gerard Doulaan, Adriaen van Ostadelaan of Govert Flincklaan afgesloten:

Woensdag 10 augustus:

Afsluiting Govert Flincklaan ter hoogte van Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via Gerard Doulaan.

Vrijdag 2 september:

Afsluiting Gerard Doulaan. Politiebureau is bereikbaar via Pieter Lastmanweg.

Hammerskjöldsingel

Van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 26 augustus is de Hammerskjöldsingel in één richting tussen de Rosa Spierlaan en de Beneluxbaan afgesloten i.v.m. het vervangen van de verkeersinstallatie. Verkeer wordt omgeleid via de Bovenkerkerweg, via de Legmeerdijk of via de Noorddammerweg. Het voetpad en (brom)-fietspad ter hoogte van de Beneluxbaan wordt ook afgesloten. Per maandag 8 augustus passeren voetgangers en (brom)-fietsers via de onderdoorgang.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.