Vooral cabaret scoorde in het eerste weekend van de voorverkoop, meldt de Schouwburg Amstelveen. Die verkoop begon online op zaterdag 11 juni. De schouwburg voegt er aan toe ook de rest van de programmering in goede aarde en dat er ruim 20.000 kaarten op de eerste dag van de verkoop zijn verkocht.

Cabaret blijft ook dit jaar weer populair. Koplopers voor het komende seizoen zijn Patrick Laureij, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Daniël Arends en Peter Heerschop.

Hardlopers
Andere hardlopers zijn Lenette van Dongen, prima ballerina Igone de Jongh en Simone Kleinsma. Ook de concerten doen het volgens de schouwburg goed. “Wie bij de tributes Bruce & Wij, Queen the story of Country Roads – John Denver wil zijn moet er snel bij zijn.” Ook kaarten voor de grote Ierse zang- en dansshow An Irish Christmas (met dansers van Riverdance) en de kleurrijke revue van Koefnoen gaan hard.

Net als de toneelstukken ‘De Verleiders’ met Pierre Bokma en Peter Blok en Momentum, een stuk vol intriges en sabotage met o.a. Waldemar Torenstra.

10% vroegboekkorting
De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt nog tot en met 30 juni. De hele maand juni geldt de vroegboekkorting van 10% op heel veel voorstellingen. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto van Judeska Airlines: Ruud Baan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.