De camping in het Amsterdamse Bos aan de Kleine Noordijk 1 (bij Bosrandweg) doet zaterdag (2 april) me aan de landelijke open dag ‘I Love Kamperen’.

Doel daarvan is dat iedereen er een kijkje kan nemen en vast in kampeerstemming te komen, legt Parkmanager Dennis Barends uit. “Tussen 10.00 en 17.00 uur staat de koffie klaar, ontmoet men onze medewerkers en kunnen kampeerders op een laagdrempelige manier even rondkijken en desgewenst alvast een plekje voor het kampeerseizoen uitzoeken”.

Kortingsflyer

Bij de receptie kan men informatie krijgen over de verschillende campingplaatsen en tarieven. Daarnaast ontvangen gasten een kortingsflyer om te gebruiken bij het boeken van een verblijf tijdens het seizoen 2022. Wanneer direct wordt besloten te reserveren,  worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Aanmelden kan via www.opencampingdag.nl Voor vragen kan gebeld worden met 088-0708421.

EuroParcs Group, eigenaar van de camping, is een Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Haar core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan het hele jaar rond. Door participatie van Waterland Private Equity Private Investments zegt EuroParcs Group continu te kunnen werken aan realiseren van haar internationale ambitie: de grootse en beste aanbieder van vakantieparken in Europa te worden. Inmiddels maken al zo’n 65 parken deel uit van de EuroParcs Group in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.

1 REACTIE

  1. Ik zou diegenen die overwegen om hier een vakantie te boeken eerst eens aanraden om de verschillende oordelen over met name “de gastheer” te lezen. Een gewaarschuwd mens………enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.