Sinds zaterdag wordt bij voormalig tuincentrum Life & Garden aan de Handweg 121 tot zondag 19 december een kerststukkenverkoop voor goede doelen. Behalve stukken om een deel van het herstel van de door brand verwoeste Urbanuskerk te financieren, verkoopt de Lions Club Amstelveen er kerstbomen voor Hospice Amsteloever dat op het braakliggende terrein aan Lindenlaan 315 moet komen.

“Een prachtige kerstwinkel met mooie kerststukken voor ieders budget”, zegt de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanuskerk. Er kunnen ook 3D geprinte Urbanuskerkjes worden gekocht. De verkoopshow is dit jaat extra gezellig met in de weekeinden livemuziek, workshops en optredens. “Bij de gezellige kerstsfeer mag natuurlijk een warme chocomel of glühwein niet ontbreken”, zeggen de organisatoren.

Dagelijks open

Bedrijven en instellingen kunnen contact opnemen met Chris van den Helder om een blikvanger van een Kerststuk te bestellen, meldt de Bovenkerkse stichting (telefoon 06-27886966 of e-mail chocolade@helponsuitdebrand.com). Voor vragen over kerstbomen kan men bij Paul Jongerius terecht, telefoon 06-16418702.

De verkoop is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur,  zondag van 11.00 uur af. Het nieuw te bouwen Hospice Amsteloever, waarvoor de Lions Club actie voert, komt bij een medisch centrum. Daarover zijn de initiatiefnemers voor het hospice met de gemeente in gesprek. Voor de bouw van beide projecten is een programma van eisen opgesteld.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.