Voor de tweede editie van een serie evenementen onder de naam ‘Sprankel’ treedt vrijdag 25 juni (19.30 uur) thrillerauteur Jeroen Windmeijer op in het Openluchttheater Elsrijk aan de Ruwiellaan.

Sprankel wordt georganiseerd door onder meer schijfster en columniste Jacobine van den Hoek. Zij is verbonden aan AnnA, de voormalige Annakerk, waar tegenwoordig de Naeckte Brouwers in zijn gevestigd.

Petrus

De antropoloog Windmeijer debuteerde in 2015 met ‘Het Petrusmysterie’ en schreef sindsdien thrillers in diverse talen vertaalde thrillers. Zijn laatste boek ‘Het Evacomplex’ speelt zich af in Leiden, met een hoofdpersoon die werkzaam is in het natuurhistorisch museum Naturalis.

Kenmerkend in zijn verhalen is het verweven van Romeinse en Bijbelse geschiedenis. Windmeijer sprak eerder in Amstelveen op het ook door Van den Hoek georganiseerde tweede zogeheten Amstelveens Boekenfeest in AnnA. Volgens haar is hij wegens enthousiaste reacties van bezoekers teruggevraagd. Verder treedt Sterre Weldring in het Openluchttheater op, een 23-jarige pop singer-songwriter. Zij zingt over liefde en relaties en speelde onder meer in Paradiso en op het Popronde festival.

Wegens beperkte plaatsen en een verplichte gezondheidscheck is aanmelden verplicht, via: https://bit.ly/aanmeldingSprankelWenW

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.