“Het is niet goed gegaan”, gaf de baas van Eneco de Amstelveense Ankie Sneller toe. Er waren in de uitzending van Kassa zaterdag bloemen voor haar en zij wordt, evenals anderen die Eneco’s onderhoud aan een CV-ketel langdurig hebben gemist, voor het teveel betaalde gecompenseerd.

Sneller was zelf meer dan een jaar met Eneco bezig via mailt, telefoontjes et cetera om eindelijk onderhoud aan haar ketel te krijgen. Cab de telefoniste kreeg zij op een gegeven moment te horen dat zo op een zogenaamde ‘veeglijst’ was geplaatst. Maar ook de directie van Eneco zei in de uitzending niet te weten wat dat inhield. Had nog nooit van zo’n lijst gehoord.

Lockdown

“Het is gewoon stom van ons en het had niet moeten gebeuren”, zei de man van Eneco. Het was Ankie Sneller niet eerder gelukt een afspraak te maken voor het onderhoud waarvoor zij intussen wel betaalde. De reeks van fouten zouden een gevolg van de coronacrisis en daaraan verbonden lockdown zijn. Toen Kassa er in sprong was het met Sneller blijkbaar snel opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.