Rabobank en NOC*NSF organiseren samen een gratis online sessie voor vertegenwoordigers verenigingen over de financiële gevolgen van de coronacrisis. Nek kan kiezen uit de kiezen uit woensdag 12 mei van 20.00 tot 21.30 uur of dinsdag 18 mei van 20.00 tot 21.30 uur.

Men krijgt onder meer antwoorden op vragen als van welke regelingen men gebruik kan maken en op welke kansen het beste is in te spelen. Erben Wennemars geeft zijn visie en is gastheer. Het webinar heet ‘Financieel gezond de crisis door 2.0’. Gastspreker is Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie). Erben Wennemars host deze webinars en geeft zijn visie op de huidige stand van zaken bij verenigingen.

Mogelijkheden

Vereniging worden bijgepraat over de mogelijkheden om gezond uit de crisis te komen. Mede dankzij de input van andere verenigingen komt men tot nieuwe inzichten en deelnemers kunnen direct de eerste, concrete stappen maken om de komende maanden financieel gezond te blijven.

Ook ontdekken zij de nieuwste (corona gerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen. Verder worden de ‘best practices’ om financieel gezond te blijven besproken een leert men hoe sponsorinkomsten zijn te verhogen, in korte tijd via crowdfunding geld voor de vereniging kan op te halen en krijgen deelnemers tips voor mogelijke besparingen.

Aanmelden:

Opgeven kan via emailadres: Communicatie.MRA@Rabobank.nl

Aanmelders ontvangen een inschrijflink retour, waarbij men de gewenste datum kan kiezen. Het is mogelijk en aanbevolen met verscheidene personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kunnen deelnemers de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Voor de Rabobank is de webinar onderdeel van het sponsorbeleid van de bank. Samen met partners NOC*NSF en LKCA zegt die verenigingen écht sterker te maken. “Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.”

Erben Wennemars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.