Onder de titel ‘Ontspanning in Zicht’ geeft welzijnsorganisatie Participe Amstelland van 17 februari af elke woensdag (09.30 tot 11.30 uur) een gratis training in omgaan met zorgen en stress. Die wordt gegeven in het kantoor van de organisatie aan de dr. Willem Dreesweg 2. Wie zich wil opgeven of meer informatie wenst: www.participe-amstelland.nu of team.amstelveen@participe.nu (020-5430440).

De cursus bestaat uit vier wekelijke lessen. Volgens Participe brengt deze coronatijd zorgen met zich mee en ervaren veel mensen ervaren extra stress. De training is bedoeld voor die veel op zijn bordje heft liggen of minder wil piekeren. En voor wie op zoek is naar meer balans in zijn leven en anders wil leren omgaan met zorgen en stress.

Aanmelden

De training wordt gegeven door maatschappelijk werker Aksana van Maanen en heeft een terugkerend programma, zodat men iedere week kan ‘instappen’. Hoewel aan de training geen kosten zijn verbonden, is aanmelden wel noodzakelijk; wegens de coronamaatregelen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.