Woensdag 9 september om 10.00, 19.30 en 20.00 uur is het weer tijd voor vriendinnen in Cinema Amstelveen met de film The Secret: Dare to Dream, zegt de directie van de lokale bioscoop. Er wordt dan weer een zogenoemde Ladies Morning, respectievelijk Night gehouden.

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen…

Boek

The Secret: Dare To Dream is geïnspireerd op het wereldwijde fenomeen, het boek  The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Een Ladies Morning & Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.