Albert Heijn in winkelcentrum Groenhof gaat van dinsdag 4 augustus (14.00 uur) af dicht voor een ingrijpende verbouwing. Op woensdag 19 augustus om 11.00 uur vindt de heropening plaats. De winkel is dan meer vers te krijgen en ook de mogelijkheid voor zelfscan drastisch uitgebreid.

Klanten kunnen dan kennismaken met een supermarkt die het allernieuwste concept van Albert Heijn heeft, zegt de keten zelf. Onder meer is het betaalgemak er groter door de komst van zelfscankassa’s.

Ruim opgezet 

“Onze winkel wordt verbouwd tot een ruim opgezette, moderne supermarkt”, vertelt manager Dave Mazzavillani (foto). “Daar gaan we onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel. Er komen acht zelfscankassa’s met handscanners, waardoor het afrekenen sneller gaat.”

Wie wil weten hoe de vernieuwde winkel eruit gaat zien, kan een kijkje nemen bij Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Bovenkerk. Die supermarkt is vorig jaar al omgebouwd naar het nieuwste concept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.