Volgens het tv-programma Opsporing Verzoch is waarschijnlijk een aan de  Johannes Calvijnlaan gestolen Toyota Auris stationwagen vrijdag (5 juni) als vluchtauto gebruikt bij een aanslag in Rotterdam, waarbij de Rotterdammer Cevat (58) werd met een automatisch wapen omstreeks 10 uur ’s avonds werd dood geschoten.

Volgens de politie was het een gerichte liquidatie. Het slachtoffer liet samen met zijn vrouw de hond uit op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam, omstreeks Behalve haar laat hij een zoon en een dochter achter. Getuigen die de auto tussen 30 mei en 5 juni hebben gezien worden verzocht de politie te bellen.

Parkeergarage

Tussen zaterdag 30 mei en maandag 1 juni werd de auto uit de parkeergarage van het appartementengebouw aan de Johannes Calvijnlaan gestolen. Kenteken: HS-156-T. Wie de auto tussen 30 mei en 5 juni zag wordt gevraagd contact met de politie op te nemen, omdat die graag met hem / haar wil praten.

De Toyota Auris stationwagon, die uitgebrand in Capelle aan den IJssel werd gevonden, was vermoedelijk de vluchtauto. Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070. Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000. Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 – 3458999.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.