Het operagezelschap uit Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar de Nederlandse theaters en is zaterdag 14 maart om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen te zien met De Parelvissers van Bizet. De opera speelt zich af in het 18de-eeuwse Ceylon en is vooral bekend vanwege het duet ‘Au fond du temple saint’. Bezoekers leven mee met de vrienden Zurga en Nadir, die elkaar na jaren terug vinden.

De hernieuwde vriendschap komt onder druk te staan als ze verliefd worden op dezelfde vrouw. In een rijke enscenering roept Bizet met zijn prachtige melodieën een droomwereld op. Voorafgaand aan de opera is er om 19.00 uur een gratis inleiding. Frans gezongen, Nederlandse boventiteling.

Tragikomedie Cocktails 

Onder meer Vincent Croiset speelt donderdag 12 maart (20.00 uur) in de humoristische tragikomedie Cocktails. Vijf vrienden zijn daarin op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, Mojito in de hand. Onder het genot van veel drank en bravoure gaat er iets gruwelijk mis en komen de verhoudingen flink op scherp te staan. Hun op het oog geslaagde levens worden flink door elkaar geschud. Hoe helpt men iemand zonder dat het medelijden wordt? En wat doe je met het gevoel van mogelijke schuld aan wat er gebeurd is? Met, behalve Vincent Croiset, ook Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder. Meer info en kaarten: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.