In het café van P60 speelt dinsdagmiddag 3 december om 14.30 uur Coulorful Mindsin het kader van de op verbinding tussen generaties gerichte Gold & Old. Toegang gratis, inclusief kopje koffie of thee bij binnenkomst. Het (semi) akoestische duo Coulorful Minds brengt een combinatie van gitaarmuziek en stemgeluid en bestaat uit gitarist Otis Straatman en zangeres Lotte de Waal.

De twee hebben een dynamisch repertoire van bestaande hits, die ze vaak een eigen jasje geven door o.a. interpretaties. Sinds kort schrijven de trouwens ook eigen nummers. Het tweetal treedt op  in het kader van het Gold & Old initiatief van P60. Doel daarvan is senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming ; rond ouderen positief te beïnvloeden’. P60: “Niet iedereen wil bloemschikken of klaverjassen. Mensen die its anders willen zin op deze middagen op hun plaats.” Wie on naar het popcentrum te komen steun nodig heeft of juist een minder mobiele inwiber vervoer wil aanbieden, kan contact opnemen met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06 22064255.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.