Intimissimi en Calzedonia zijn zaterdag feestelijk geopend op het centrale plein in het Binnenhof. De vestiging in Amstelveen is één van de drie eerste winkels in Nederland. Het bekende lingeriemerk Intimissimi telt 2000 winkels in 24 landen wereldwijd. Calzedonia is een wereldwijd opererende Italiaanse retailer van bad- en beenmode met ruim 1800 winkels. Beiden Italiaanse merken vallen onder de Calzedonia Group. Voor meer informatie zie: stadshartamstelveen.nl 

Centermanager Ben Verheijen zegt trots te zijn op de komst van Intimissimi en Calzedonia. “Ons winkelaanbod is hiermee weer uitgebreid. Ook vinden beiden merken persoonlijke service belangrijk en willen zij elke klant een unieke winkelervaring geven. Dat past goed bij Stadshart Amstelveen!”

 Calzedonia

Calzedonia is gespecialiseerd in been- en badmode en verkrijgbaar bij 5000 winkels in 57 landen. In het voorjaar focust de winkel zich op badmode. Voor de beenmode werkt Calzedonia al meerdere jaren samen met Julia Roberts als ambassadeur. Calzedonia onderscheidt zich van andere been- en badmodewinkels door persoonlijke aandacht voor de klant. Zo geven de medewerkers onder andere kledingadvies op maat.

Lingerie

Intimissimi is gespecialiseerd in Italiaanse lingerie en nachtkleding. Met meer dan 40 beha’s bewijst Intimissimi een brede collectie voor elke vrouw, stijl, model en gelegenheid. Intimissimi is wereldwijd bekend door samenwerkingen met ambassadeurs zoals Sarah Jessica Parker en Irina Shayk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.