Op woensdag 16 oktober openen lingeriemerk Intimissimi en Calzedonia bad- en beenmode  hun deuren in het Stadshart. Het lingeriemerk Intimissimi telt 2000 winkels in 24 landen. De vestiging in Amstelveen is één van de drie eerste winkels in Nederland.

Calzedonia is een wereldwijd opererende Italiaanse retailer van bad- en beenmode met ruim 1800 winkels. De winkels gaan open op het centrale plein in het Binnenhof. Beide Italiaanse merken vallen onder de Calzedonia Group. Voor meer informatie zie: stadshartamstelveen.nl

Feestelijke opening
Ter gelegenheid van de komst van Intimissimi en Calzedonia in Stadshart Amstelveen zijn er speciale kortingen in beide winkels op zaterdag 19 en zondag 20 oktober. Bij elke Intimissimi aankoop wordt een gratis lingerieslipje weggegeven. Daarnaast krijgen de Intimissimi-leden een speciale korting van 10%. Bij een Calzedonia aankoop krijgen bezoekers een gratis panty cadeau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.