Buiten wat Amstelveen Sport (voormalig Sportbedrijf) doet aan het in beweging krijgen van Amstelveners, houdt ook het particuliere bedrijf Sportivun hier sportkampen voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Die ‘multi-sport dagkampen’ vinden plaats van 15 t/m 19 juli en 19 t/m 23 augustus in sporthal De Meent aan Orion. Voor kleuters van drie jaar af zijn er zogenaamde Bobo Vakantiedagen van 15 tot en met 17 juli.

Kosten: € 109 voor drie en € 169 voorvijf dagen. Sportivun belooft dat kinderen in de kampen kennis maken met diverse sporten en spellen, van tennis en atletiek tot bubbelvoetbal en bunkertrefbal. De kampen, die overigens in tal van gemeenten worden georganiseerd,  staan onder leiding van gediplomeerde begeleiders en gymdocenten, zegt de onderneming. ‘

Bobo Vakantiedagen

Kleuters van drie jaar af beleven tijdens de Bobo Vakantiedagen ‘een leerzaam avontuur, aan de hand van een verhaal van Bobo’, zegt de organisatie. ‘Elke dag staat in het teken van een thema en door goed uit te voeren opdrachten, zoals levensgroot memory op sommen oplossen, komen de deelnemers verder in het verhaal.’ Wie zijn kind wil aanmelden voor een van deze sportkampen kan kijken op www.sportkampenvansportivun.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.