Ter gelegenheid van het feit de Meerkamp 25 jaar bestaat, is er van 22 tot en met 28 juni een grootse feestweek. Daarin zijn alle Aquasport lessen voor iedereen toegankelijk en staan zij in het teken van het jubileum.
Er is verder een DJ-festival, een opblaas funcenter, ouder kind spelparcours en nog veel meer. Men betaalt de hele week een feestelijke entreeprijs van € 2,50 per keer. Zolang iemand binnen is, kan hij of zij deelnemen aan alle aquasporten en activiteiten op dat moment. Dus aan Aquafitness, Aquathaibox, Bootcamp, Baby en Peuterles, meer Bewegen Voor Ouderen, Aqua Yochi of een lesje slagverbetering proberen. Volledig dagprogramma op www.meerkamp.nl

Andere sporten

Ook huurders en sportverenigingen laten zich graag zien tijdens het feest. Er is volleybal met AMVJ Martinus, freerunnen met de Sportkidsclub, schaken met levensgrote schaakstukken met schaakvereniging Pegasus, circus met Pretpiste, duiken met duikteam Nemo, basketbal met MBCA, aqua-bewegen met Fysiotherapiepraktijk Dekker, conditie trainen met Michael Weber, rolstoeldansen met stichting Rolstoeldansen Nederland, aqualessen voor mensen met chronische problemen met CARA-fit, Tang Soo Do met de Tang Soo Do Amstelveen en multisportlessen van Monkey Moves. Ook de Beweegbus staat vol met uitdagende spellen en activiteiten de hele week op het buiten terrein.

Zwem4daagse

De zwem4daagse is dit jaar onderdeel van de feestweek. Van dinsdag tot en met vrijdag kan men elke dag 250 of 500 meter zwemmen voor de medaille. Men kan zich hiervoor vooraf aanmelden bij de receptie.

ZwemChallenge

Wie wil weten of hij aan de Nationale Norm Zwemveiligheid voldoet, moet op zondag de nationale zwemtest doen. Iedereen kan het uitdagende parcours van deze leuke Challenge afleggen: volwassenen, kinderen, (groot)ouders samen met de (klein)kinderen en schoolklassen. Na het afleggen ervan ontvangen deelnemers een certificaat met een persoonlijk advies hoe de zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren. Goede test voor volwassenen en kinderen, zo vlak voor de vakantie, zegt De Meerkamp.

Kijk op www.meerkamp.nl voor het volledige dagprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.