Burgemeester Bas Eenhoorn heropende vrijdagmorgen de winkel De Posthoorn, aangesloten bij de keten Cigo, aan de Van der Hooplaan. De winkel, waar loterijbriefjes, cadeauartikelen en tabaksartikelen verkrijgbaar zijn, heeft een ingrijpende verbouwing ondergaan.

De Posthoorn is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. De verbouwing bracht de onderneming onder meer een zogenoemde spelershoek, met digitale lotery boards en tv -schermen. De winkel vormt de eerste kansspelclub van Nederland. Verder viert de zaak ook het al lang bestaande assortiment nog altijd.

Volgens de gemeente vervult de zaak een sociale functie in de wijkt en die wordt naar haar mening nu door de koffiecorner, onderdeel van de verbouwing, versterkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.