Op zaterdag 11 mei (13.00 uur) is er in de Bibliotheek aan het Stadsplein de workshop ‘Maak van voorlezen een feest’ voor ouders die beter willen leren voorlezen aan kinderen. Na deze voorleesworkshop maken alle deelnemers er voortaan een interactief feestje van.

Met voorlezen dragen ouders van jonge kinderen bewust of onbewust bij aan de taalontwikkeling van de kleintjes.  Ouders kunnen met voorlezen dan ook niet vroeg genoeg beginnen, vindt de bieb. En kinderen aan wie op jonge leeftijd is voorgelezen hebben later meer plezier in zelf lezen. Voor diegenen die zich interesseren in hoe men voorlezen het beste aanpakt, wordt dus de workshop gehouden, geschikt voor ouders en begeleiders.

Gratis

De kinderen zijn er deze middag even niet bij zodat alle aandacht volledig naar de voorleesmethodes kan gaan. De toegang tot de workshop (die een uur duurt)  is gratis en aanmelden kan via www.debibliotheekamstelland.nl. Na afloop van de workshop lopen de deelnemers de deur uit vol praktische tips die ze direct thuis of op school kunnen toepassen om van voorlezen een feestje te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.