De eerder al aangekondigde St. Urbanus Chocolade is nu  te koop. De opbrengst is bestemd voor de herbouw van de door brand goeddeels verwoeste Urbanuskerk in Bovenkerk. De reep in drie smaken –  melk, puur en wit – is in diverse winkels te koop en komende weken worden er nog meer verkooppunten bekend gemaakt. Zie www.helponsuitdebrand.com voor adressen en openingstijden.

In elk geval zijn de chocoladerepen nu al te koop bij de St. Urbanuskerk pastorie, Venstra Boekhandel Stadshart, café-restaurant Silversant, Noorddamcentrum, Verfwinkel Regelink, de Boemerang Bovenkerk, Kapsalon Jan Bartels, Museum Jan van der Togt, Loogman Tanken en Wassen Aalsmeer, AH Westwijk en AH Maalderij. Bovendien komt men in heel Amstelveen de St. Urbanus Chocolade fietskar tegen.

Verkooppunten

De St.Urbanus Chocolade reep kost € 5,00 per stuk, waarvan meer dan € 3,00 bestemd is voor de herbouw van de St. Urbanuskerk. De actie is mede mogelijk gemaakt door Martinez Amstelveen, Pré Printshop Almere, Reijnenmedia Amstelveen, Joram Hibbel Graphic Design, de Boemerang en Atelier Theo van den Helder.

Deze Chocolade fietskar moet volgens de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus de “Louis Vuitton” worden en de “Amstelveense Notre Dame” aan de Poel laten herrijzen als Parel aan de Poel.

De St. Urbanus Chocolade fietskar komt ook graag een bestelling bezorgen. Daarvoor belt men 06-27886966 of e-mailt men:  chocolade@helponsuitdebrand.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.