Omdat volgens die organisatie omgaan met geld is te leren,  start er woensdagavond 22 mei van 18.30-20.30 uur weer een nieuwe training in bij Participe Amstelland aan de Dr. W. Dreesweg 2.

De training is bestemd voor inwoners van Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel die wat meer zicht op hun inkomsten en uitgaven willen krijgen. De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een kennismakingsbijeenkomst.

Kennismaking

Voorafgaand aan de training vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats. Die is er dus woensdagavond 22 mei. De training start daarna op 29 mei, ook op woensdagavonden van 18.30-20.30 uur, tot en met 10 juli op Dr. W. Dreesweg 2 in Amstelveen.

Informatie en aanmelding: Aanmelden voor deze training is nodig. Dat kan door te bellen met Cindy Schroers, maatschappelijk werker van Participe Amstelland op tel. nr. 020 5430 440. Of stuur een e-mail naar c.schroers@participe.nu. Men kan ook bellen met Koba van Veen, 020- 5430 440 / 06-45150603, of per e-mail: k.van.veen@participe.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.