MHC Amstelveen en Rabobank Amstel en Vecht hebben op 27 maart de sponsorovereenkomst verlengd.

De afgelopen drie jaar smaakten naar meer, volgens beide partners. En er zijn plannen gemaakt om de samenwerking te intensiveren. Ugur Pekdemir, directievoorzitter Rabobank Amstel en Vecht: “We hebben o.a. gesproken over verduurzamen van het clubhuis waarmee we ons belangrijke thema ‘Duurzaamheid’ concreet zouden willen maken.”

Bestuurslid Sponsoring Daniella Blom: “Wij bieden Rabobank door de initiatieven binnen onze vereniging kansen om met interessante doelgroepen in aanraking te komen; zo mag Rabobank bij ons themabijeenkomsten organiseren en hebben we hockey-activiteiten bijvoorbeeld voor expats waar Rabo aan deel kan nemen. We versterken hiermee allebei onze activiteiten.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.