Samen met stichting Happy Motion organiseert Amstelveenvoorelkaar, de naam waarachter tegenwoordig de Vrijwilligerscentrale schuil gaat, op donderdag 11 april de filmvertoning Miracles of Music. In die documentaire in Schouwburg Amstelveen volgt filmmaker Pim Giel drie muziektherapeuten en een muziektrainer die de effecten aantonen van muziek op hun cliënten.

Het gaat om mensen die bijvoorbeeld moeten revalideren, of lijden aan dementie, autisme, een oorlogstrauma, psychische problemen, een burn-out of eenzaamheid

Lust for Life

In de voorstelling treedt ook het bekende ouderenpopkoor Lust for Life op. Dat zette Miracles of Music in het Concertgebouw op de kaart. Filmregisseur Pim Giel en hoofdrolspeelster / muziektherapeut Elsbeth Siebbeles gaan ook met het publiek in dialoog.

Beide organisaties, Amstelveenvoorelkaar en Stichting Happy Motion, zetten zich in voor zorg en welzijn. Op de website van de Schouwburg kan men zich aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.