Het winkelteam van de vestiging van Specsavers in het Stadshart bood deze week ceremonieel een cheque van € 1.378,83 aan voor PlusMobiel Amstelveen. Dat bedrag was via sparen bijeen gekomen.Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. PlusMobiel Amstelveen was in 2018, samen met het Oogfonds, het spaardoel van Specsavers Amstelveen en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Goed besteed

Rob Walther, eigenaar van Specsavers Amstelveen: “Het is voor een lokale organisatie moeilijk aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden.”

Specsavers Steunt

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Elk jaar melden honderden lokale initiatieven zich aan om in aanmerking te komen voor een donatie. Aan het einde van het spaarjaar schenken de winkels het bijeengebrachte geldbedrag aan alle gekozen lokale goede doelen en het landelijke doel. Dit jaar is het landelijke doel het Oogfonds. Sinds de oprichting van de stichting is er al bijna 2.5 miljoen euro aan zo’n 1500 doelen gedoneerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.