Een nieuwe editie van het Popkoor Amstelveen start dinsdag 5 maart in P60 (20.00 uur). Deze keer zal het koor aan de gang gaan met het thema ‘Filmhits’. Donderdag 27 juni treedt het daar op, met begeleiding van een professionele band. Wie elke repetitie op de dinsdagen mee wil doen, betaalt € 170. 

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) zal ook deze editie weer doceren. Kothuis heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt dus afgesloten met een optreden in P60.

Filmliedjes       

Deze keer zal het Popkoor zich met ziel en zaligheid storten in songs die letterlijk tot de verbeelding spreken: liedjes van films en series. Zoals: ‘This Is Not America’ van Felcon & The Snowman, ‘Skyfall’ en ‘Goldeneye’ van James Bond, ‘Mrs Robinson’ van The Graduate of ‘Grease Lightning’ van Grease enzovoort.  Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2314. Inschrijven: workshops@p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.