In de voorjaarsvakantie van in elk geval de scholen zijn er in Cinema Amstelveen heel veel kinderfilms te zien. Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari draaien zowel in de Filmzaal als de Grote Zaal van de schouwburg bijvoorbeeld De Lego film2 (NL 2D), Hoe Tem je een Draak 3 (NL-2D), Brugklas-De Tijd van mijn Leven en Maya: De Honingspelen.

Nieuwe stoel in Cinema

Hoe Tem je een Draak 3 (NL- 2D): Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. Voor de volwassenen zijn er: Capharnaüm, The Favourite, Shoplifters, A Star is Born.

Capharnaüm: De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.  Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl en www.cinemaamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.