In het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A wordt zaterdag 2 februari de algemene ledenvergadering (ALV) van de GroenLinks-afdeling Amstelveen en Ouder-Amstel gehouden om 14.30 uur. Aansluitend is er om 16.00 uur een openbaar ‘huiskamergesprek’ met lijsttrekker van die partij voor de verkiezingen van Provinciale Staten  in Noord-Holland, Zita Pels (foto). 

Leden en geïnteresseerden hebben zo de kans te horen wat de Provinciale Staten betekenen voor de twee gemeenten en krijgen de gelegenheid in gesprek te gaan met de lijsttrekker. GroenLinks thema’s van de komende verkiezingen zijn, duurzaam, groen en sociaal. Zita over de provincie: “De provincie moet nadrukkelijker de verbinding leggen met burgers, organisaties en met lokale bestuurders en politici. Samen bouwen we aan de provincie van de toekomst.”

Inloop voor het openbare huiskamergesprek vanaf 15.45.

3 REACTIES

  1. Verschrikkelijk zo’n ruimte waar normaal onschuldige kinderen komen te laten misbruiken door onwelriekende Pol Pot aanhangers. Na afloop mogen de zitplaatsen wel goed gereinigd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.