Carmen Kollman en Mabel Houdtzagers van Fabulous & Healthy geven woensdag 30 januari (19.30 tot 21.00 uur) een lezing over gezond en toch volop lekker eten bij boekhandel Venstra. Wie er bij wil zijn moet € 8,50 betalen, inclusief een kopje koffie of thee met een zogenoemde ‘healthy bite’.

Omdat het nieuwe jaar pas is begonnen, hebben veel mensen het goede voornemen in 2019 gezonder te gaan eten. Maar hoe moet dat een beetje smaakvol? Dat komen de dames dus vertellen. Over een gezonde en gelukkige levensstijl met toch ook plaats voor plezier, genieten, lekker en gezond eten en zich lekker in zijn of haar vel voelen.

Professionals

Carmen en Mabel worden door Venstra ‘professionals en levensgenieters’ genoemd op het gebied van voeding, beweging en mindset. “Ze delen graag hun kennis en ervaringen en willen inspireren om een Fabulous, Vitaal & Healthy leven te leiden.”

Het gaat er vooral om zich als mens gelukkig te voelen, zeggen zij zelf. Tijdens en na de lezing is er gelegenheid voor het stellen van vragen en tips over gezonde boeken.

Aanmelden: info@venstra.nl of in de winkel

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.