Het vooral door het tv-programma Podium Witteman bekend geworden ensemble Fuse, met vooral strijkers, komt zaterdag 22 december naar boekhandel Venstra aan het Stadsplein. Van 12.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 13.30 uur treedt het daar op. De toegang is gratis.

Een optreden van het jonge zestal bestaat uit hun favoriete muziek. Gepassioneerd brengen zij klassieke muziek, jazz, volksmuziek en improvisatie. FUSE weet op geheel eigen wijze de diverse muzikale achtergronden die de groep kenmerkt over te brengen. Haar eigen bewerkingen, aangevuld met composities en arrangementen van o.a. Thomas Beijer, Rob Horsting en Tom Trapp, zorgen voor een eigenwijze smeltkroes, met frisse overtuiging gebracht door de klassieke en jazz muzikanten. De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waarmee deze zeer getalenteerde, jonge musici hun muziek als het ware uitdelen aan het publiek.
Voor meer informatie: info@venstra.nl of bel naar 020-6419880 (vraag naar Ada)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.