Kinderen van 4 tot en me 11 jaar kunnen de hele Kerstvakantie voor € 1 met de bus. Connexxion heeft voor gezinnen met kinderen (en opa’s en oma’s) een actie tijdens de Kerstvakantie, die van 22 december t/m 6 januari wordt gehouden in Amstelland Meerlanden.

Kids Dagkaartje

Nieuw is de actie overigens niet. Sinds 2016 bestaat in Amstelland Meerlanden het zogenoemmde Kids Dagkaartje al. Wie dat bij de chauffeur koopt (of nog heeft liggen) ruilt het bij een volgende reis in bij de chauffeur voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje. Zo is deze weer de hele dag geldig. Het kind betaalt niets. Kinderen tot en met 3 jaar reizen trouwens altijd al gratis.

Bussen van Connexxion Amstelland-Meerlanden rijden in de plaatsen Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Ouderkerk ad Amstel, Uithoorn, Haarlemmermeer en delen van Amsterdam naar o.a. Station Zuid, Elandsgracht/Leidseplein en Bijlmer ArenA. In Haarlem is geldt deze omruilactie actie alleen op buslijnen 255, 300, 340, 346, en 356.

Alle informatie en de spelregels zijn te vinden op www.connexxion.nl/vakantiekaartje.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.