Gezelschap OPERA2DAY biedt 25 amateuracteurs de gelegenheid mee te spelen en drie klassen havo / vwo (bovenbouw) de kans mee te bouwen aan het decor van opera Vivaldi – Dangerous Liaisons. Deze spiksplinternieuwe barokopera van Opera2day en de Nederlandse Bachvereniging is op vrijdag 1 februari te zien in Schouwburg Amstelveen. Wie mee wil doen, kan zich nu aanmelden.

Vivaldi – Dangerous Liaisons is een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi. Zijn meest opwindende aria’s komen samen op een nieuw libretto. Ze vertellen een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een fatale liefdesgeschiedenis. Een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges.

Figuranten
Bij deze voorstelling biedt OPERA2DAY 25 amateuracteurs de kans te figureren. De figurant speelt de rol van bediende aan het hof van de hoofdpersonages. De acteurs zijn minimaal 16 jaar, voelen zich comfortabel op het toneel, hun conditie is in orde en ze zijn beschikbaar op maandagavond 28 januari voor de repetitie en op de middag en avond van de voorstellingsdatum natuurlijk. Voor deelname wordt een bijdrage van € 20 gevraagd.

Decorontwerper
Docenten kunnen met hun klas de voorstelling bezoeken en zelfs een deel van het decor maken. OPERA2DAY komt naar school voor een voorbereidende les (maandag 28 januari) en op de dag van de voorstelling worden de klassen overdag in het theater verwacht om aan de decorstukken te werken. ’s Avonds bezoeken zij de voorstelling en kunnen de zelfgemaakte decorstukken op het toneel zien. De kosten bedragen € 200 per klas plus € 5 per entreebewijs.

Kijk voor meer informatie over het figureren of decorontwerpen en aanmelden op: www.schouwburgamstelveen.nl/vivaldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.