‘Van guldens, euro’s en bitcoins’ heet het boek, waarvan directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht het eerste exemplaar woensdag (3 oktober) uitreikte aan burgemeester Bas Eenhoorn. Ook Richelle Dijkman, jongste lid van de bank, kreeg een exemplaar.

Pekdemir met Dijkman

Er waren verschillende belangstellenden bij, onder wie oud-bestuurders, ledenraadsleden en vertegenwoordigers van de colleges van Weesp en Ouder-Amstel. Het boek verscheen ter gelegenheid van het 120 jarige bestaan van de Rabobank. Burgemeester Eenhoorn ontving het boek omdat Amstelveen de eerste plaats is waar de bank zich gevestigd heeft.

Coöperatie 

Het jongste lid van de bank Richelle Dijkman was verrast met de uitnodiging voor de boekuitreiking en zich niet bewust van haar lidmaatschap van de bank. Dit ziet de bank als een mooie uitdaging voor de toekomst. De Rabobank wil erin slagen een waardevolle coöperatie te blijven voor leden en klanten, zegt ze. ‘Het model van coöperatie met leden stáát. Zoals ‘ie dat 120 jaar geleden deed, en in de toekomst ook zal doen’ zegt Ugur Pekdemir.

Interesse

Wie interesse in het boek heeft kan dat kenbaar door een e-mail te sturen naar communicatie.amstelenvecht@rabobank.nl

Van 1 tot en met 5 oktober was het de Week van de Coöperatie. Tijdens deze week maakte de Rabobank haar maatschappelijke coöperatieve waarde zichtbaar en concreet, door de organisatie van een aantal activiteiten. Kijk op www.rabobank.nl/amstelenvecht voor een overzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.