Een feestelijke slotavond in Anna aan de Amsterdamseweg, High tea voor bewoners van het Huis aan de Poel en kennismaken met robots. Het hoort allemaal bij de van 1 tot en met 5 oktober door Rabobank Amstel & Vecht te houden Week van de Coöperatie. ‘Tijdens deze week maken we onze maatschappelijke coöperatieve waarde zichtbaar en concreet, door de organisatie van een aantal activiteiten. Wij ontmoeten mensen graag bij een of meer evenementen’ zegt directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht.

Maandag 1 oktober is er het event Robotica: Innovations on Tour. Daar kan men kennismaken met de laatste humanoid robots en geavanceerde technieken die sectoren als de maakindustrie en de zorg volgens de bank ingrijpend zullen veranderen.

Weesp

Dinsdag 2 oktober organiseer die samen met de Bibliotheek voor Ondernemers en de Industrie Vereniging Weesp het Weesper Ondernemerstheater, mede mogelijk gemaakt door theater City of Wesopa. Deze bijeenkomst biedt inspiratie en informatie voor zelfstandig professionals en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Boek

Woensdag 3 oktober vindt de boekpresentatie plaats van het boek ‘Van guldens, euro’s en bitcoins’, speciaal uitgegeven ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van Rabobank Amstel en Vecht.

Vrijdag 5 oktober is er een high-tea voor bewoners van Huis aan de Poel, georganiseerd door medewerkers van de bank.

Urbanus

Ook op 5 oktober ‘Rabo Bruist! Taste no Waste’. Tijdens deze avond in de Anna Amstelveen, kan men ervaren dat verspilling verrukkelijk kan zijn. Leden van de bank ontvangen in deze week ook hun stemcode om te kunnen stemmen op hun favoriete club bij de Rabobank Clubkascampagne. De regionale bank heeft daarvoor de Urbanuskerk opgegeven.

Leden verdelen

Er hebben zich 60 clubs aangemeld om mee te doen aan deze campagne. Leden hebben hierbij invloed op de verdeling van € 100.000 over de deelnemende clubs. Zij bepalen namelijk direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij ondersteunen. Niet de bank, maar de leden verdelen dus het geld. Hoeveel een stem uiteindelijk waard is, wordt begin november bekend.

Meer weten over een van deze activiteiten of aanmelden? Kijk op www.rabobank.nl/amstelenvecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.