Zondag 4 november (15.00 uur) wordt een veiling gehouden in de Kunstuitleen Amstelveen, onderdeel van Platform C aan het Stadsplein.

Onder de hamer van veilingmeester Jan de Bruin wordt een groot aantal kunstwerken geveild. De zijn gemaakt met diverse technieken. Maar  vindt er, behalve schilderijen en tekeningen, ook tassen, design, glas, sieraden en keramiek.

Van 14.00 uur is af is er een “kijkuurtje” onder het genot van een glas wijn. Wie iets nodig heeft voor zijn huis of gewoon nieuwsgierig is, wordt geadviseerd door Platform C de kans te grijpen. Binnenkort is een catalogus van de te veilen kunstwerken te vinden op  www.kunstuitleenamstelveen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.