Ook voor jonge kinderen is er yoga. Emmelie Zipson van Jong‐Yoga komt er alles over vertellen in het zogenoemde Mamma Café op vrijdag 7 september (10.00 uur bij café Day aan het Stadsplein). Omdat kinderen het tegenwoordig, net als volwassenen – met het beoefenen van allerlei sporten, bijwonen van feestjes en lessen buten schooltijd – heel druk hebben is yoga volgens haar de uitkomst. Daarin gaat het om concentreren, aan ‘niets’ denken, samenwerken, voelen, massages en zeggen wat je wel en niet wilt, zegt Zipson. Overigens hebben die drukke kinderen er wéér een attractie bij, maar die is kennelijk voor haar anders dan alle andere.  ‘Het is leuk en ontspannen en ze hoeven niet te presteren”, vindt ze.

Meer informatie via: www.jongeoudersinamstelveen.

Commercieel

Het Mamma Café is een landelijk initiatief, maar ook doorgedrongen in Amstelveen en bedoeld voor zwangere vrouwen en moeders van kleine kinderen. Het heeft overigens wel commerciële bijbedoelingen, want de  initiatiefneemsters zijn eigenaars van een op kinderen gericht bedrijf. Indra de Bree – van der Meer is dat van een pedagogisch trainingsbureau, Anne-Rose Hartman van ‘With a touch of Rose’ (een zaak met baby- en kleuterkleding en andere kinderartikelen), alsmede van een privat label, en

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.