Zondag, op de dag van de fotografie (19 augustus) is van 11.00 uur af bij ANNA aan de Amsterdamseweg 22 de naar dat cultureel centrum genoemde Foto Expo 2018.

Fotografen uit heel Nederland, met uiteenlopende stijlen, laten er hun werk zien. Bezoekers en fotografen  kunnen niet alleen hun foto’s bekijken, maar ook netwerken met andere fotografen en / of gewoon gezellig te borrelen bij ANNA.

De gehele dag is ANNA gratis toegankelijk voor publiek om de expositie te bezoeken. Aan het einde van de dag, vanaf 18.00 uur, is er een borrel voor de fotografen en andere aanwezigen. De expositie blijft nog tot 20.00 uur te bezichtigen.

www.anna-amstelveen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.