De leverancier van luxe werkplekken Merkspace vestigt zich in oktober in Kronenburg.

Dat wordt de tweede locatie in Nederland, na die op de Herengracht in Amsterdam. Eerder al had de Israëlische firma vijf vestigingen in Tel Aviv.

De co-workingspace, zoals de kantoren in de vestigingen worden genoemd, verbindt volgens de onderneming startup ecosystemen wereldwijd en bouwt aan een community van startende ondernemers en bedrijven in de groeifase. De nieuwe locatie biedt ruimte aan 550 toekomstige huurders, die ‘leden’ van de community worden genoemd.

Kantoren en flexdesks

Merkspace Amstelveen krijgt 120 privékantoren (variërend in grootte tot 100 personen) en ruim 100 co-working en flexdesks voor freelancers en startups, maar naar eigen zeggen ook voor groeiende bedrijven in onder andere de technische, creatieve en lifestyle branche. Naast werkplekken zijn er ook business lounges, vergaderruimtes en parkeerplekken. “Merkspace Amstelveen moet een vertrouwde werkomgeving worden waar zowel beginnende als gevestigde (internationale) corporates naast en met elkaar kunnen werken én van elkaar kunnen leren”, zegt stichter Sapir Shpigel.

Vanaf € 120 

De nieuwe vestiging wordt volgens hem licht, ruimtelijk en modern en daarmee een tegenhanger van het klassieke grachtenpand op de Herengracht. De focus op luxe inrichting en faciliteiten, community en service blijft gelijk. Huurprijs van een flexplek: €120 euro per maand.  Van €180 af krijgt men een premium membership met privékantoor. Iedere member van Merkspace Amstelveen krijgt naast een (internationale) werkplek, toegang tot alle faciliteiten, waaronder een business lounge, vergaderruimtes, dakterras, tuin, parkeerplekken, in-house restaurant en toegang tot een sportgelegenheid met tennisbaan. Als een voordeel wordt ligging aan de uitvalswegen naar de Zuidas en Schiphol gezien.

Onder de Nederlandse members van Merkspace vallen onder meer Heineken en Adidas en in Israël BDO en Levono.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.