De Vereniging Historisch Amstelveen (VHA) houdt een ledenvergadering op woensdag 18 april in haar clubgebouw aan  Orion 19A, die om 19.30 uur begint. Bestuurslid W. Chr. Pieterse moet volgens het rooster aftreden en stelt zich niet herkiesbaar. In de redactie van het blad Amstel Mare van de vereniging zijn G. Lindeman en M.D.M. Munster aftredend. Beiden zijn voor drie jaar herkiesbaar.

Na afloop van de vergadering geeft architectuurhistoricus Jouke van der Werf een lezing over het ontstaan en de cultuurhistorische waarden van het Amsterdamse Bos. Hij is gebiedsadviseur Monumenten en Archeologie van de gemeente Amsterdam.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.