Van 4 april (09.30 tot 10.30 uur) af is er elke eerste woensdagochtend van de maand een BoekStart Babycafé in de Bibliotheek Westwijk aan het Westwijkplein. Baby’s (0-2 jaar) kunnen samen met hun (groot) ouders komen genieten van lezen, praten en zingen aan de hand van vrolijke BoekStart-boekjes. 

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band tussen ouders en baby, meldt de bieb. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Men kan dus volgens de Bibliotheek Amstelland niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Daarom heeft zij ook een mooie collectie BoekStartboekjes voor de kleintjes. Baby’s die lid worden van de Bibliotheek krijgen een gratis BoekStartkoffertje met daarin twee leuke boekjes en voorleestips.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Leeftijd: 0-2 jaar + (groot) ouders; broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom.

Het geeft niet als een kindje slaapt en er is ruimte om te voeden en verschonen. Natuurlijk staan de koffie en koekjes klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.