Op zaterdag 24 maart worden er palmpaasstokken gemaakt in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a vanaf 16.00 uur én in de Paaskerk, Augustinuspark 1, vanaf 16.30 uur. Alle kinderen en hun ouders of begeleiders zijn van harte welkom. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal van Palmpasen. Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop kan wie dat wil blijven eten. Opgeven vóór donderdag 22 maart. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl en www.paaskerk-amstelveen.nl.

Alle activiteiten van de Protestantse kerk rond Palmpasen en Pasen zijn te vinden op de website Pasen020.nl: palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken. Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert. De website Pasen020.nl is vanaf vrijdag 16 maart online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.