Home Uitgaan en Cultuur Paul Herber in P60 voor My Generation

Paul Herber in P60 voor My Generation

0
8

Paul Herber (foto) komt op 5 november (15.00 uur) liedjes uit de 60-er en 70-er jaren zingen in het café van P60 aan het Stadsplein. Hij is een geschoolde en zeer ervaren zanger, meervoudig finalist van het Ouderen Songfestival en hij heeft een uitgebreid repertoire, vooral uit de 60-er en 70-er jaren. Het repertoire is voornamelijk Nederlands-, Engels-en Franstalig. De middag wordt georganiseerd door My Generation, een samenwerkingsverband van P60 met de zorgorganisatie Amstelring.

De originele muziekbegeleiding staat op professionele orkestbanden.

Banden

Het voordeel van werken met orkestbanden is dat de muziek direct wordt herkend en herbeleefd, zegt de organisatie. De banden kunnen variëren van een breed orkest tot een mooie gitaarbegeleiding. “Met de liedjes ‘In oud Amsterdam’, ‘My funny Valentine’, ‘You’ve got a friend’ en ‘My way’ plus de stem van Paul Herber wordt de herkenning compleet”, meent zij.

De zanger brengt deze middag een liedjesprogramma dat zowel treurig als vrolijk kan zijn, waarbij vaak wordt meegezongen. Door het omvangrijke repertoire kan Herber moeiteloos inspelen op de sfeer van het moment en de vraag van het publiek. Bezoekers zijn welkom van 14.30 uur af.

My Generation

Onder My Generation organiseren P60 en Amstelring activiteiten met een krachtige boodschap: Achter de geraniums vandaan komen en volop genieten van het leven, ongeacht je leeftijd of kwetsbaarheid. My Generation gaat over het doorbreken van de stereotiepe beeldvorming rond ouderdom en het bewijzen dat het nooit te laat is om nieuwe avonturen aan te gaan of nieuwe passies te ontdekken. Naast activiteiten, zoals muziekmiddagen is er het Rockkoor My Generation, zijn er ook verschillende bands. De organisatie is actief in Hoofddorp (Cpunt), Amstelveen (P60) en Haarlem (Het Badhuis).

Rockkoor

In P60 Amstelveen organiseert My Generation een cultureel programma, waaronder een maandelijks muziekevenement en de wekelijkse koor repetities van het rockkoor met die naam. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Het Muziekcafé is gratis, de koor repetities kosten €4,00 per keer.  Alle informatie via mygeneration@amstelring.nl

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.